KRÉTA Szülőknek – új mobilapplikáció

Tisztelt Szülők!

A KRÉTA új mobilapplikációt fejlesztett ki Önöknek KRÉTA Szülőknek néven, amely a tapasztalatok szerint gyorsabb és több információt tartalmaz. Erről az applikációról készítettünk egy összefoglalót, amelyet ide kattintva tölthetnek le.

Az applikációról bővebb információt a KRÉTA tudásbázis oldalán olvashatnak.

Ha bármilyen kérdésük, kérésük van a KRÉTA használatával kapcsolatban, kérem, írjanak erre a címre!

Üdvözlettel: Csernyik Balázs

 

Szombaton ismét Bár-Ki túra

2020. szeptember 19-én, szombaton Nagymaros-Zebegény Panoráma útra indul a Bár-Ki túra.

Találkozás 9 órakor Dunakeszi-Gyártelep vasútállomáson,

indulás 9.07-kor Zebegénybe vonattal,

jegyvásárlás: Zebegényig oda és Nagymarostól vissza (a visszaútra 14 órától legyen érvényes a jegy, összesen kb. 800 Ft),

érkezés Dunakeszi-Gyártelepre 16-17 óra között,

felszerelés: kényelmes túracipő, hátizsák, időjárásnak megfelelő ruházat (esőkabát, pulóver), enni- és innivaló, zsebpénz szükség szerint,

útvonal: Zebegény – Dobozy-kilátó – Julianus-kilátó – Köves-mező – Nagymaros (11 km, 350 m szintkülönbség).

Mindenkit szeretettel várnak a Bár-Ki túra szervezői, Tóthné Selmeczi Zsuzsanna és Fodor István!

 

Sikerek a SULI-HÓD levelezős versenyen

Iskolánk tanulói minden évben részt vesznek a SULI-HÓD levelezős versenyen, mely 4 fordulóból áll. Természetismeret, matematika, irodalom és magyar nyelv tantárgyakban mérhetik össze tudásukat már 1. osztálytól kezdve az ország több száz tanulójával. Az I-III. helyezettek könyvjutalomban részesültek.

A képen a 3.c osztály díjazottai láthatók: Anka Olivér, Horváth Boglárka, Hajdu Levente, Kecskés Kende, Dober-Német Gergő, Murguly Tamás, Bellus Richárd, Bigda Márton.

 

Elindult a jubileumi tanév

2020. szeptember 1-jén ugyan elmaradt a hagyományos tanévnyitó, de a százéves Bárdos első tanítási napja így is ünnepélyes volt. Tanulóink és tanáraink megkapták az új Bárdos-nyakkendőt, ezzel díszítjük ünnepi ruhánkat a jövőben. A 8. osztályosok ezzel avatták bárdosos diákká az 1. osztályosokat.

Az első tanítási napról, a Bárdos-nyakkendők ünnepélyes felkötéséről életképeket készítettünk, az alsós osztályképeket pedig itt láthatják.

 

Tankönyvosztás

Tisztelt Szülők!

A 2020/2021-es tanévben a tankönyveket az első tanítási napon kapják meg a gyerekek.

Iskolavezetés

Ballagás

A járványügyi rendelkezéseket figyelembe véve tartottuk meg iskolánkban a nyolcadik évfolyam ballagását. Erre az alkalomra a 7.-es osztályfőnökök Sallai Ervin 7.a osztályos szülő segítségével egy meglepetés videót is készítettek, aminek levetítésére ünnepélyes keretek között került sor az iskola aulájában.

 

További képek itt megtekinthetők.

 

 

Matematika Levelezőverseny

Gratulálunk Adi Bence 6.d osztályos tanulónknak, aki a Boronkay Matematika Levelezőverseny megyei fordulójában holtversenyben 3. helyezést ért el.