Megújultunk!

Kedves Szülők, az Önök hathatós anyagi támogatásával, kollégáink elkötelezettségével, munkájával és egy kiváló szakember segítségével a Bárdos Est bevételéből megújítottuk az alsós épület közösségi termét. Nem csak a burkolatot cseréltük le, hanem a karbantartónk a takarítónők segítségével lefestették a régi csúnya lambériát. Így már egészen kellemes az összhatás. A felsős épületben a tavaly szennyvízzel elöntött kistornaterem falára került burkolat. Ezt tavaly a biztosítási pénzből már nem tudta a tankerület megcsináltatni. Jutott a bevételből egy kis folyosó falának burkolatára is.
Nagyon hálásan köszönjük Önöknek a támogatást, az együttműködést. Ez a megújulás, szépülés az Önök segítsége, kollégáink kreativitása, kétkezi munkája nélkül nem valósulhatott volna meg. Nagyszerű csapat vagyunk, így együtt szülők, pedagógusok, munkatársak. Jó érzés Bárdososnak lenni!

Köszönöm!

Mihály Gyuláné
intézményvezető

Bárdos korfball tábor

Bárdos korfball tábor 2020.

Megint lesz korfball tábor a nyári szünet elején a Bárdosban!

Ahogy az elmúlt években mindig, most is megrendezzük a nyári szünet elején napközis korfball táborunkat Kati nénivel, Laci bácsival, Jucával és Bandorral.

A tábor dátuma 2020. június 22-26., helyszíne a Bárdos iskola. A részvételi díj 20.000 Ft, a testvérkedvezmény 10%.

A táborban a napi két korfball edzés mellett rengeteg más, érdekes és szórakoztató program vár Rád –strand, bowling, lézerharc- azt ígérhetjük, hogy minden nap fáradtan, de vidáman mész majd haza, és persze a hét végére a korfball tudásod is még sokkal jobb lesz.

A tábor minden reggel 8 órától délután 16 óráig tart, de már fél 8-tól várunk, és fél 5-ig vigyázunk Rád. Napközben reggelit, ebédet és uzsonnát kapsz (az ebéd mindig meleg).

Jelentkezni a struvekatalin@gmail.com címen lehet név és osztály megjelölésével június 10-ig. Fizetni majd a tábor első napján lehet a helyszínen.

Gyere, kezdd velünk a nyarat egy szuper korfball táborban, és hívd a barátaidat is!

 

 

 

 

 

 

LÜK-bajnokság

LÜK-bajnokság

Országos területi fordulóba jutott:

2. évfolyam

DOBER-NÉMET GERGŐ  2. c osztályos tanuló

JÓZAN-SÓLYOM TAMÁS 2. c osztályos tanuló

 

3. évfolyam

CSER ESZTER

TUSA RÓZA

 

Országos online versmondó verseny

Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára országos online versmondó versenyén György Máté József 2. d osztályos tanuló arany fokozatot ért el.

Máté a versenyen Dóka Péter: Férfidolog című versét  szavalta.

Eredményéhez gratulálunk!

 

Tanulmányi verseny

Gratulálunk Zámbó Milánnak az Országos Honismereti Versenyen elért IV. helyezéséért!
Felkészítői: Fazekas Kálmán Mónika, Kertész Ildikó