Kedves Gyerekek!

Én a Bárdos Lajos Általános Iskola tanulója vagyok. Ebben az iskolában nagyon kedvesek a tanárok és nagyon jól tanítanak. Az órák nagyon izgalmasak.

Az udvar hatalmas és tele van játékokkal. Mindig van mit játszani. 

A gyerekek nagyon kedvesek, könnyen lehet barátra találni. Az étel nagyon finom és az ebédlő hatalmas. Az órákon szinte mindig lehet valami újat tanulni. Az iskola épülete nagyon otthonos. Rengeteg foglalkozás közül lehet választani. Az iskolához közel még egy park is van.

Remélem ti is ezt az iskolát fogjátok választani!

Dézi 

Kedves Ovisok!

A mi iskolánk a Bárdos Lajos Általános Iskola nagyon barátságos.

Kedvesek, aranyosak és türelmesek a tanító nénik. Mindig odafigyelnek ránk, ha valamit nem értünk, segítenek. Nagyon sok mindent megtanítanak nekünk. Írni, olvasni, angolul és furulyázni is.

Hatalmas udvarunk van, ahol szünetekben jókat lehet játszani. Rengeteg sporttal megismerkedhetünk a testnevelés órákon pl.: úszás, dzsúdó és az én kedvenc sportommal a vívással.

Sokat járunk kirándulni az osztállyal, amit nagyon szeretünk.

Ebben a tanévben már kétszer elvittek minket a tanító nénik Zánkára, az Erzsébet táborba. Nagyon jó élmény volt. Voltunk még Egerben és sok egynapos kiránduláson. Most csütörtökön is megyünk a Magyar Nemzeti Galériába.

Remélem megtetszett a mi iskolánk és ide fogtok járni szeptembertől.

Balázs