Szeretném röviden elmondani, hogy miért szeretek a Bárdos Lajos Általános Iskolába járni!

Kedvesek és figyelmesek a tanító nénik, meghallgatnak és szeretik az ötleteinket, sokat tesznek a tanításunkért. Vannak tanító nénik, akik hangszeren is tudnak játszani.

Amikor elsősök voltunk, akkor sokszor a tananyagot játékosan tanultuk.

Egyáltalán nem kell félni az iskolától, mert ha valamit nem értünk, akkor a tanító nénik akár külön korrepetálás órán ismét elmagyarázzák nekünk.

Nagyon szerencsések vagyunk, mert a mi iskolánkban drámafoglalkozás is van. Ezt a gyerekek nagyon szeretik, hiszen másfél órán keresztül csak játszanak. A tanító néni kedves, mert ha van kedvenc játékunk, akkor azt máskor is játszhatjuk.

Az iskolánk attól is különleges, mert minden évben új sportot ismerhettünk meg. Mi már megismerkedtünk a korftballal, a tenisszel, a korcsolyával, az úszással, a vívással és a judo-val is. Ezekre az alkalmakra nem a szüleink vittek, hanem az osztállyal közösen egy kis busszal mentünk. Mindig nagyon jó hangulatúak voltak ezek a testnevelés órák.

Képzeljétek, az iskolában nem csak tanulni lehet, hanem különböző programokon lehet részt venni. Vannak az iskolában hagyományőrző programok, mint az óvodában is, de ezen kívül még vannak osztálykirándulások is. A tanító nénik elviszik a saját osztályukat közös programra, például színházba, múzeumba, állatkertbe. Ezek a kirándulások általában egy naposak, de vannak két vagy három napos kirándulások is. A kirándulások nagyon izgalmasak és szuperek.

Szurkolok, hogy nektek is ilyen jól teljen ez a 8 év, vagy amennyit ebben a suliban töltötök!

Beni