Ha felejthetetlen élményekre vágysz,

amellett, hogy megtanulsz írni és olvasni, gyere a Bárdosba!

Ez már nemcsak játék és mese, hanem a való világ.

Nagyon sokat nevetünk, mókázunk, és játszva tanulunk.

Kedves tanító nénik várnak, akik szigorúak ugyan, de hidd el hamar szívedbe zárod őket. Ők lesznek a második anyukátok.  Mindenben segítenek, meghallgatnak, ha szomorú vagy, a sikereidnek örülnek és mindenre meg akarnak tanítani.

Itt új barátokra lelsz, a programok miatt csak úgy repül az idő. Sok helyre eljutsz, színház, múzeum, kirándulások, táborok, mindig valami újat tanulsz és izgalmasat. Ha tehetséges vagy valamiben biztos, hogy találnak neked való versenyt, amiben megmutathatod, hogy mit tudsz. Ha ügyes vagy megtapsolnak és még jutalmat is kapsz.  Minden sportot kipróbálhatsz, úszás, dzsúdó, foci, kori, tenisz, vívás, korfball, kézilabda és még sorolhatnám.

A hangulat kitűnő, a közösség nagyon jó. Gyere és próbáld ki, sose fogod megbánni.

Máté

 


 

Azt kérdezed tőlem, hogy miért jó a Bárdosba járni?

Itt fogsz megtanulni írni, olvasni, számolni, mindezt kedves tanárok és izgalmas órák mellett. Ezernyi kalandos vetélkedő, verseny, szakkör és osztálykirándulás vár rád. Óriási udvar, sok játék a barátokkal, ez jellemzi a mi szüneteinket is.

Persze a legfontosabb, hogy ebben a suliban rengeteg jó barátod lesz.

Na ezért érdemes a Mi iskolánkba járni!

Peti

 

Kedves Szülők, Kedves Óvodások!

A Dunakeszi Bárdos Lajos Általános Iskola nagyszerű hely.

Hogy miért is gondolom ezt, okkal kérdezhetik. Az alábbiakért:

A tanítók nagyon kedvesek, segítőkészek, viccesek és mindig kitalálnak valamit amivel boldoggá tehetik a gyerekeket. Az órák játékosak.

Az udvar nagyon nagy, többféle biztonságos játékeszköz található. Futballozni és kézilabdázni is lehet, mivel két kapu használható.

Többször ellátogat Dr. Kerekes Dóra történész, aki létrehozta a Helytörténeti Gyűjteményt.

2021-ben elindult a Furcsa nap. Volt már, hogy a diákoknak érdekes kalapokban lehetett jönniük, de olyan is előfordult, hogy felemás nap volt, ezenkívül volt furcsa hajak napja, színpompás nap és az iker nap sem maradt el, ahol egy-kettő vagy több gyerek összefogott és ugyanolyan ruhába öltöztek.

A tantermek szellősek, nem zsúfoltak és jól vannak dekorálva.

A hagyományokkal és az ünnepekkel is foglalkozunk. Október 23-án például szokott lenni egy kis előadás. De persze a karácsony se marad el.

A gyerekek többféle versenyen tehetik próbára tudásukat.

Szerintem jó sok okot mondtam miért jó a Bárdos.

Várunk titeket sok szeretettel!

Sok sikert kívánunk az új barátok kereséséhez a

Bárdos Lajos Általános Iskolában Dunakeszin!

Zsanna

 

 

Kedves Gyerekek!

Én a Bárdos Lajos Általános Iskola tanulója vagyok. Ebben az iskolában nagyon kedvesek a tanárok és nagyon jól tanítanak. Az órák nagyon izgalmasak.

Az udvar hatalmas és tele van játékokkal. Mindig van mit játszani.

A gyerekek nagyon kedvesek, könnyen lehet barátra találni. Az étel nagyon finom és az ebédlő hatalmas. Az órákon szinte mindig lehet valami újat tanulni. Az iskola épülete nagyon otthonos. Rengeteg foglalkozás közül lehet választani. Az iskolához közel még egy park is van.

Remélem ti is ezt az iskolát fogjátok választani!

Dézi

 

Kedves Ovisok!

A mi iskolánk a Bárdos Lajos Általános Iskola nagyon barátságos.

Kedvesek, aranyosak és türelmesek a tanító nénik. Mindig odafigyelnek ránk, ha valamit nem értünk, segítenek. Nagyon sok mindent megtanítanak nekünk. Írni, olvasni, angolul és furulyázni is.

Hatalmas udvarunk van, ahol szünetekben jókat lehet játszani. Rengeteg sporttal megismerkedhetünk a testnevelés órákon pl.: úszás, dzsúdó és az én kedvenc sportommal a vívással.

Sokat járunk kirándulni az osztállyal, amit nagyon szeretünk.

Ebben a tanévben már kétszer elvittek minket a tanító nénik Zánkára, az Erzsébet táborba. Nagyon jó élmény volt. Voltunk még Egerben és sok egynapos kiránduláson. Most csütörtökön is megyünk a Magyar Nemzeti Galériába.

Remélem megtetszett a mi iskolánk és ide fogtok járni szeptembertől.

Balázs

 

 

Szeretném röviden elmondani, hogy miért szeretek a Bárdos Lajos Általános Iskolába járni!

Kedvesek és figyelmesek a tanító nénik, meghallgatnak és szeretik az ötleteinket, sokat tesznek a tanításunkért. Vannak tanító nénik, akik hangszeren is tudnak játszani.

Amikor elsősök voltunk, akkor sokszor a tananyagot játékosan tanultuk.

Egyáltalán nem kell félni az iskolától, mert ha valamit nem értünk, akkor a tanító nénik akár külön korrepetálás órán ismét elmagyarázzák nekünk.

Nagyon szerencsések vagyunk, mert a mi iskolánkban drámafoglalkozás is van. Ezt a gyerekek nagyon szeretik, hiszen másfél órán keresztül csak játszanak. A tanító néni kedves, mert ha van kedvenc játékunk, akkor azt máskor is játszhatjuk.

Az iskolánk attól is különleges, mert minden évben új sportot ismerhettünk meg. Mi már megismerkedtünk a korftballal, a tenisszel, a korcsolyával, az úszással, a vívással és a judo-val is. Ezekre az alkalmakra nem a szüleink vittek, hanem az osztállyal közösen egy kis busszal mentünk. Mindig nagyon jó hangulatúak voltak ezek a testnevelés órák.

Képzeljétek, az iskolában nem csak tanulni lehet, hanem különböző programokon lehet részt venni. Vannak az iskolában hagyományőrző programok, mint az óvodában is, de ezen kívül még vannak osztálykirándulások is. A tanító nénik elviszik a saját osztályukat közös programra, például színházba, múzeumba, állatkertbe. Ezek a kirándulások általában egy naposak, de vannak két vagy három napos kirándulások is. A kirándulások nagyon izgalmasak és szuperek.

Szurkolok, hogy nektek is ilyen jól teljen ez a 8 év, vagy amennyit ebben a suliban töltötök!

Beni